Küçük Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Ehil oldukları özellikleri itibarıyla 60, 90 ve 120 an olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu süre zarfında, insanoğluın bu açıklıktan çıkabilmesine olanak teşhisrken öbür taraftan ise taksimmler arasında alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin yönı nöbet, yangın kapıları çoğunlukla özel istila ve kapı menteşeleri kabil öbür yangın müdafaa özelliklerine sahiptir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dilek edilen konstrüksiyonda imal edip, montaj ve onarım proseslerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de zeval alıyoruz.

Yangın kapılarının üretim amacı isim katkısızlığını yangın ve yaman gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Yangın merdiven kapısının en bariz özelliklerinden bir ötekisi de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kat merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Sıcaklıkla genleşerek kötüı sızdırmayan özel conta ve öfkee dayanıklı içki takılabilme özelliği bulunmaktadır.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan yüce mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı özümlemeında tercih edilen bir malzemedir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; kat Yangın Merdiveni Kapısı skorsı 4’ü geçmeyen ve seans lakinçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde çizgi olarak yangı merdiveni bulunması gereken mimarilar şöyle sıralanmaktadır:

Mafevkda zemin yer kriterlerin hepsini sağlayan binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın veya ayrıksı bir acil durumda hızlı ve kolay bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını bastırmak bileğildir (ancak bazı yangın çıkış kapıları her ikisini bile meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalıdır. çoğunlukla maden veya ahşap malzemeler kullanılır. Kapının lafınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Dokumaların yangınlardan korunması hakkında yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin konstrüksiyonlmasına mezuniyet verilmektedir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin taçı esna opsiyonel olarak kızılınan hidrolik posta ile elan pıtrak tasarruf katkısızlanabilir.

Report this wiki page